Best spannend in je “eentje”!

Beste relatie,

Met gepaste trots presenteer ik de website van Annemarie van der Will Consultancy! Hoe leuk is dat? Met veel enthousiasme ben ik op 1 januari jl. gestart als zelfstandig professional, specialist op het brede terrein van HRM. Tsjonge, dat klinkt wel onwijs stoer en zo voelt het ook.

De plannen voor mijn ondernemerschap waren er al een poosje. De start en uitvoer is andere koek. Een hekopje koffiele lijst met “things to do” op mijn bureau. Leuke zaken, maar ook heel veel administratieve rompslomp. Mijn collega ZZP ‘ers zullen dit direct beamen. En dan ook het regelen van je (digitale) bereikbaarheid, zonder een telefoonnummer van een vaste systeembeheerder. Gelukkig heb ik heel veel lieve en behulpzame familie en vrienden om mij heen. Zij stonden al voor mij klaar, lang voordat ik een zelfstandig ondernemer werd. Ik ben ze ontzettend dankbaar. Dat betekent dat ik mij vooral bezig kon gaan houden met mijn presentatie in de markt. Wie ben ik, wat kan ik voor u betekenen en hoe kunt u mij vinden?

Al direct vanaf januari mocht ik mij gelukkig prijzen met een mooie opdracht bij een beoogde fusie gemeente, als adviseur van de gezamenlijke colleges (Stuurgroep). Beginnersgeluk of een mooi voorteken? Het antwoord wacht ik natuurlijk niet af, maar zal creatief en hard werken aan mijn nieuwe bestaan als zelfstandig Consultant. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor u als relatie. Ik hoop dat de website een mooie bijdrage levert aan mijn zichtbaarheid en dat deze vooral uitstraalt dat ik voor u en uw organisatie klaar sta. Niet alleen met mooie praatjes, maar ook handen uit de mouwen.

Kopje koffie?

Graag, bel of mail gerust.

Warme groet, Annemarie van der Will

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *