LET’S GET AWAY

From it all! Dat klinkt wel erg dramatisch. Maar als ik de titel en het begin van de blog nog eens rustig nalees, is het niet bedoeld als dramatiek, maar is het meer het natuurlijke verlangen naar een short break. Op 6 juli 2015 schreef ik mijn blog: “Ik wens u een fantastische zomer”. Nu meer dan een jaar later sta ik aan den beginne van een nieuwe vakantieperiode. Time flies! En ik wens jullie allen uiteraard hetzelfde toe als een jaar geleden.

Inmiddels kijk ik terug op een voor mij succesvolle periode als zelfstandige. Mag ik dat zomaar zeggen? Ik doe het gewoon, beetje onbescheidenheid voor deze ene keer sta ik mijzelf toe. Leerzame klussen en vanaf augustus 2015 tot en met nu heb ik twee grote onderzoeksopdrachten binnen de Overheid verricht en het was fantastisch om te doen. Het was spannend, het was knoerthard werken, het was zo nu en dan hysterisch, maar het was bovenal prachtig werk.

– Ik weet nu al dat ik op dag drie, misschien iets later……., weer nieuwe creatieve shots krijg om organisaties op een ongedwongen manier verder te helpen binnen hun ontwikkeling.

Vanmiddag heb ik mijn bureau opgeruimd. Dat schoot niks op, want je gaat toch weer in de rapporten zitten lezen. Het waren andersoortige vraagstellingen, maar beide onderzoeken absoluut gestoeld op bevindingen en adviezen inzake de borging van de toekomstbestendigheid van de organisaties. Wat gaat goed en wat moet beter? Vanuit de visie naar de manier waarop men met elkaar samenwerkt. Geloof me, dit is redelijk kort samengevat. Maar een blog, zo zegt men, moet niet te lang worden. Kans op afhakers. Vandaar! De rapporten liggen inmiddels in mijn kast, bureau afgestoft en mijn onleesbare aantekeningen, geeltjes, flapovers met teveel pijlen naar……..geen idee…..in de papierbak. Beide organisaties zijn inmiddels, binnen verschillende fases en keuzes, druk doende met de implementatie van de noodzakelijke vernieuwingen. Ja, natuurlijk, dat geeft absoluut een goed gevoel. Het ga jullie meer dan goed! Het was voor mij een eer daar een bijdrage aan te mogen leveren.

doma_IN

We gaan dit jaar terug naar een waanzinnig mooie plek in Zuid Frankrijk. En daar aan de Middellandse zee, met al haar schoonheid, vind ik zeker mijn periode van rust. Ik weet nu al dat ik op dag drie, misschien iets later……., weer nieuwe creatieve shots krijg om organisaties op een ongedwongen manier verder te helpen binnen hun ontwikkeling.

Natuurlijk, na de vakantie ga ik weer aan de slag. Welke vraag dan aan mij gesteld gaat worden, is nog een verrassing. Maar stel hem gerust.

I LOVE MY JOB.

Warme groet Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *