Toen ik bij Loetje een check deed op mijn expertise en ervaring!

Tijdens het schrijven van mijn blog woon ik in een vakantiehuisje, ergens bij Gorssel. Je weet wel Gorssel. Ze hebben daar ook een Loetje, nou dan zit je daar dus goed, in dat plaatsje. Het is ijzig koud en het sneeuwt. Alles wat ik bij mij heb, trek ik over elkaar heen aan. Ik kan mij niet heugen het afgelopen winter zo koud te hebben gehad. De fietsen staan in de berging van het huisje en wat mij betreft staan ze daar best. Het is verder heerlijk. Boek, wijntje en lekker lummelen. Is dat een woord? 

“Ben ik dit nog? Inmiddels zat Loetje stampvol met mensen, waar de ijspegels aan hun neus hingen.”

Maar het is ook tijd om mijn LinkedIn profiel weer bij te werken. Alweer een nieuwe baan?, schreef een fijn contact. Ha ja, als zelfstandige en interimmer hop je wat meer dan dat je een vaste aanstelling hebt. Of is dat ouderwets gesteld? We zaten te schuilen voor de sneeuw en snerpende wind bij Loetje, in Gorssel hè. Ik opende mijn LinkedIn profiel. Ruim zeven jaar zelfstandig en nu weer een mooie vaste aanstelling als adviseur bij BuitenhekPlus. Ja, ja het “oude nest”, vertel mij wat, waar ik de afgelopen maanden al met plezier als freelancer ingevlogen was. 

Mijn lieve dochter zei: wat ben jij leuk voorspelbaar mams. Tja, dat weet ik niet precies, maar het is plots weer een feit. Ik ben er blij mee. Inmiddels had ik als freelancer alweer een mooi eigen winkeltje opgebouwd, met een variété aan opdrachten. Samen met de collega’s ga ik dat als een moederkloek verder beheren en over adviseren. Is het allemaal bekende materie? Nee joh, respect voor mijn collega’s, wat een ingewikkelde adviesvragen soms. Ik ga daar ook weer eens even goed voor zitten en hoop op een positieve manier een mooie bijdrage te kunnen leveren. 

Maar goed, even die check onder info op mijn LinkedIn profiel. Ik zat al klaar met de optie wijzigingen. Ben ik dit nog? Inmiddels zat Loetje stampvol met mensen, waar de ijspegels aan hun neus hingen. Gorssel was nagenoeg van de buitenwereld afgesloten door heftige sneeuwval. 

Ik las tot driemaal toe de info onder mijn profiel. Lieve mensen, je kunt mij hiervoor nog steeds benaderen. Heerlijk, die ervaring en expertise. Heerlijk mijn werk. Ook tijdens mijn nieuwe job sta ik als organisatieadviseur voor jullie klaar. Kom maar op hoor. Leuk! 

Inmiddels moesten we bij Loetje plaats maken voor anderen. Ik had al drie keer iets bijbesteld, maar dat werd een beetje aso, bij het zien van al die koude blikken in het wachtportaal. We glibberden naar ons vakantiehuisje. Life is good at the moment! 

Warme groet Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *