Wat een locatie met je werkdag kan doen!

Ofschoon we nog regelmatig via MS teams vergaderen, loop ik toch ook weer zo nu en dan de draaideuren door bij de opdrachtgever. Er zijn prachtige locaties bij, zoals die van het Hoogheemraadschap  in Heerhugowaard. Wat een mooie stijl en inrichting. Ik heb dat niet onderzocht, maar ik kan mij voorstellen dat die sfeer een bijdrage kan leveren aan een stukje werkgeluk. 

“Ik voelde mij eerder een jonkvrouw dan een consultant. “

Door de bank genomen loop ik echter redelijk standaard functionele gebouwen in. En dan is er maar 1 ding belangrijk: koffie! Vroeger, o jemig daar krijg je het weer, werd de koffie nog rondgebracht door bv de bodes binnen een gemeente. De kunst was dat je op tijd binnen was voor die rondes. Was je tien minuten te laat aan de spreektafel, dan kon je het gewoon schudden. Niet te doen! Eerlijk: het ging vaak goed en niet zelden met lokale lekkernijen. Het had wel wat. Ik heb trouwens een zwak voor de bodes. Onmisbaar op vele terreinen en vaak beter op de hoogte van wat dan ook! 

Deze week had ik een afspraak bij wel een hele bijzondere locatie. Die had ik nog niet op mijn lijst. Vanuit een mooie opdracht Museumvereniging, had ik een interview bij het Muiderslot. Prachtig weer, prachtige locatie. Als je dan door de poort loopt, dan lijkt dat weinig op werk, maar eerder op een vakantietripje! Ik voelde mij eerder een jonkvrouw dan een consultant. 

De ridders heb ik helaas niet gezien, want we moesten wel gewoon aan de slag met de uitvraag. Maar de wonderschone locatie hielp ontzettend om goedgemutst de verdere dag door te brengen. Je hoort mij niet klagen hoor. 

Warme groet Annemarie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *