Een laatste hulpkreet!

De maand december is van oudsher de maand dat werk en uitvragen zich
verdriedubbelen. Je kan daar de klok of eigenlijk de maand op gelijk zetten. Of dat de wereld na december op zal houden te bestaan. Plots moet er nog van alles worden besloten. Het was dit jaar niet veel anders. Vanzelfsprekend probeer je met elkaar nog het een en ander te regelen, maar het is niet zelden vechten tegen de bierkaai. Het wordt steeds meer een uitdaging. En dan breekt dan toch het Kerstreces aan. We geven het met z’n allen even op. Adem in, adem uit. We concentreren ons op de Kerstcadeaus, de menu’s (dit jaar 100% Vegan) en onze glitter outfits. Een verdwaalde mail, met een laatste hulpkreet, verdwijnt in je zorgvuldig ingestelde afwezigheid melding. Ook bij mij dus even pas op de plaats. Genieten van elkaar, van mijn prachtige kids en natuurlijk van de allerkleinsten. Geen schattig filmpje op de app, maar alles real time! De
chocolade kerstballen kunnen ook eindelijk de boom in, de wekker op non-actief en je boek ligt gewoon de hele dag binnen handbereik. Heerlijk!
Ik hoop dat jullie, net zoals ik, kunnen genieten van vooral even niks. En ja, het is ook altijd fijn elkaar in januari weer te zien en te spreken. Een hele mooie en gezellige Kerst gewenst en vanzelf een prachtige start van 2023.

Warme groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *